Del Bosque: maailma parimaks jalgpalluriks tuleks valida hispaanlane

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hispaania koondise peatreener Vicente del Bosque.
Hispaania koondise peatreener Vicente del Bosque. Foto: SCANPIX

Hispaania jalgpallikoondise peatreener Vicente del Bosuqe arvab, et mõni hispaanlasest mängija võiks lõpuks ometi ka maailma parima jalgpalluri tiitli ehk Ballon d'Ori võita.

Samal ajal, kui maailma parima auhindade jagamine on jäänud portugallase Cristiano Ronaldo ja argentiinlase Lionel Messi siseasjaks, on maailma jalgpallis ilma teinud Hispaania klubid ja koondis, kuid vaatamata Hispaania ühele MM- ja kahele EM-tiitlile pole perioodil 2008 kuni 2014 ükski nende koondislane maailma parimaks tulnud, vahendab Soccernet.ee.

«Sa pead austama neid, kes on ründes ja kes on väga head, aga kui tiim võidab nagu meie oleme võitnud EM-i ja MM-i, arvan ma, et see peaks peegelduma ka indiviididele. Ma ei hakka nimesid nimetama, aga arvan, et on viimane aeg, et mõni Hispaania mängija võidaks Ballon d'Ori,» teatas del Bosque.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles