Koduse korvpalliliiga kulminatsioon läheneb

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalev/Cramo (sinises) ja Tartu Rocki kohtumine.
Kalev/Cramo (sinises) ja Tartu Rocki kohtumine. Foto: Peeter Langovits

Eesti korvpalli meistriliiga turniiritabelis on esimesed kaks ning viies ja kuues koht veel lahtised ja nii ei saa ühtegi veerandfinaalpaari täie kindlusega välja hõigata, kuid suure tõenäosusega otsustavad laupäevased mängud lõpliku paremusjärjestuse.

Tallinna Kalevi ja KK Pärnu mäng algab laupäeval kell 17:00 Kalevi Spordihallis. Kaks tundi pärast Tallinna mängu avavilet pannakse pall mängu ka Tartu Ülikooli Spordihoones, kus algusega kell 19:00 on vastamisi TÜ/Rock ning BC Kalev/Cramo.

Veerandfinaalpaarides kohtuvad põhiturniiri asetuse järgi:
esimene (TÜ/Rock või BC Kalev/Cramo) –  kaheksas (Valga/Maks&Moorits)
teine (TÜ/Rock või BC Kalev/Cramo) – seitsmes (TYCO Rapla)
kolmas (Rakvere Tarvas) – kuues (Tallinna Kalev või KK Pärnu)
neljas (TTÜ KK) – viies (Tallinna Kalev või KK Pärnu)

Veerandfinaalidega tehakse algust juba 9. aprillil, kas TTÜ Spordihoones, juhul kui TTÜ KK läheb vastamisi KK Pärnuga või Kalevi Spordihallis, juhul kui TTÜ mängib veerandfinaali Tallinna Kaleviga. TTÜ KK meeskond alustab veerandfinaalidega teistest varem, sest Rahvusvahelises üliõpilasliigas ISBL pääseti finaalturniirile ning TTÜ viibib 14.-19. aprillini Kaasanis.

Veerandfinaalis kohtuvad kaks suurt ehk Kalev/Cramo ja Tartu Rock turniiritabeli seitsmenda Rapla Tyco ning kaheksanda Valga/Maks&Mooritsaga.

Poolfinaalid mängitakse 3 võiduni ning esimene, kolmas ning vajadusel viies kohtumine toimub kõrgema asetusega meeskonna koduväljakul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles