Venemaa võrkpallikoondis pidi vastu võtma esimese kaotuse

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Venemaa koondise võrkpallurid on pärast esimest kaotust selgelt pettunud.
Venemaa koondise võrkpallurid on pärast esimest kaotust selgelt pettunud. Foto: AP / Scanpix

Pekingi olümpiamängude meeste võrkpalliturniiril mängitakse täna samuti alagrupi viimane voor - turniiri esimese kaotuse teenis Venemaa, kes ülimalt võitluslikus mängus pidi 2:3 alla vanduma Poola koondisele.

Venemaa jäi kaotusega ilma ka B-alagrupi esikohast, sest samal ajal võitis Brasiilia koondis puhtalt 3:0 Saksamaa meeskonda. Mõlemad meeskonnad teenisid alagrupis küll neli võitu, aga parem geimide suhe andis alagrupi võidu Brasiiliale. Poola kogus alagrupis viiest mängust kolm võitu ja teenis grupis kolmanda koha. Täna mängivad omavahel veel Serbia ja Egiptus.

A-alagrupi viimase vooru esimeses mängus alistas Bulgaaria 3:1 Venezuela meeskonna ja teenis sellest turniirilt kahe kaotuse kõrvale kolmanda võidu. Täna kohtuvad veel kõik kohtumised võitnud USA ja võiduta Jaapan ning kolme võiduga Itaalia ja kaks mängu võitnud Hiina.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles