Kaljuveer tehtud ettepanekust: me ei võta seda vastu

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marko Kaljuveer
Marko Kaljuveer Foto: Teet Malsroos / Õhtuleht

Eesti Rahvusringhäälingu juhatuse esimehe Margus Allikmaa kompromissettepanek ERRi sporditoimetusele ja selle senisele juhile Marko Kaljuveerile on, et viimane võib juhi kohale jääda, aga pikaajalisi otsuseid, mis oleks seotud suurte rahasummadega, ta teha ei tohiks. Kaljuveer tunnistas Postimehele, et sellist ettepanekut vastu ei võeta.

Esmalt märkis Kaljuveer, et ettepanekut kaalutakse ja vastus antakse teisipäeval, siis veidike hiljem märkis ta, et tehtud ettepanekut vastu ei võeta.

«Me ei võta seda ettepanekut vastu,» tunnistas Kaljuveer Postimehele. «Ootame nüüd Rahvusringhäälingu nõukogu koosolekut, mis toimub 15. aprillil.»

Kaljuveeri sõnul ei puuduta praegune olukord mitte ainult sporditoimetust, vaid tervet ERRi. Praegune ettepanek oli Kaljuveeri sõnul vastuvõetamatu ja ei olnud põhjust jääda esialgse plaani juurde ja anda vastus teisipäeval.

Allikmaa märkis täna, et et tema ettepaneku järgi võiks Kaljuveer tegeleda operatiivküsimuste ja toimetuse juhtimisega, aga strateegilised ja pikaajalised kohustused, mis ületaksid 5000 eurot, toodaks juhatuse lauale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles