Norra meedia: Piiroja astub kuu lõpus kohtu ette. Piiroja: mina ei tea sellest midagi

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raio Piiroja Fredrikstadi meeskonna särgis.
Raio Piiroja Fredrikstadi meeskonna särgis. Foto: www.fredrikstadfk.no

Norra meedia kirjutas täna, et Eesti jalgpallikoondise endine kapten Raio Piiroja saab 30. aprilli teada kohtuotsuse seoses süüdistustega maksudest kõrvale hoidmises. Piiroja märkis aga Postimehele, et temani ei ole jõudnud selles osas ühtegi teadet.

Aastatel 2004 kuni 2011 Norras Fredrikstadis pallinud Piiroja jättis Norra politsei ja maksuameti andmetel maksmata maksud 1 835 931 Norra krooni (umbes 215 000 euro) suuruse teenistuse pealt (väidetavalt puudutab süüdistus aastaid 2004 kuni 2009). Fredrikstad Blad kirjutab, et Piiroja on nõustunud kokkuleppemenetlusega ja annab 30. aprillil kohtunikule juhtunust omapoolse selgituse.

«Sain täna ühelt Norra sõbralt sõnumi, et selline artikkel on ilmunud. Rohkem ei oska ma selle kohta midagi öelda,» tunnistas Piiroja Postimehele. «Loen ise ka lehest neid asju. Alla ei ole ma millelegi kirjutanud ja Norrasse minemise teemal ei ole ma kellegagi rääkinud.»

Kui antud juhtum on meedias kõneainet pakkunud juba aastaid, siis Piiroja sõnul ongi ta alati sellest esmalt meediast kuulnud: «Võib olla Norras aetaksegi nii asju. Proovin nüüd oma advokaadiga suhelda. Eks siis kuuleb, mis võiks edasi saada.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles