Patrail: see ongi Euroopa käsipall, et võtad poistelt mängutuju ära

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mait Patrail.
Mait Patrail. Foto: Eesti käsipalliliit

Eesti meeste käsipallikoondis alistas täna seisuga 32:31 võõrsil Šveitsi, kuigi EMi play-offist pääses kahe mängu kokkuvõttes seitsmeväravalise eduga edasi siiski Šveits. Täna Eesti parimana seitse väravat visanud ja kahe mängu kokkuvõttes parimaks eestlaseks valitud Mait Patrail tunnistas, et tänane mäng oli parem kui kolmapäeval Kalevi Spordihallis peetud matš, ent mõned kohad jäid siiski lappimata.

Patrail tunnistas juba mängueelsel päeval, et kuna kohtumiste vahe on minimaalne, on keeruline suuri muudatusi teha, aga sellest hoolimata suudeti mängupilti siiski parandada. «Muuta ei saanud eriti midagi. Pidime täna kaitses agressiivselt mängima ja natuke saime sellega hakkama ka, kuigi ikkagi lasime liiga palju visata, sest 31 väravat on palju,» rääkis Patrail.

«Üldiselt võime rahule jääda, sest võitlesime hästi, saime ise ka mõned kiirrünnakud ja teised mehed saime kaitses kinni, kuigi Andre Schmidile jätsime ikkagi liiga palju ruumi. Seega kaitsega ei jää päris rahule,» leidis Patrail ka kitsaskohti.

Vastaste kohta kommenteeris Patrail, et enda kehvade esituste tõttu andsid eestlased kolmapäeval vastastele märksa lihtsama tööpäeva, aga tänases mängus šveitslased Eestile allahindlust ei teinud, kuigi pidid enda mängus veidi järele andma.

«Kõik (šveitslased- toim.) andsid endast ikkagi kõik, aga mõnel mehel ei olnud nii head päeva kui Põlvas, näiteks David Graubneril. Eks me muidugi Põlvas ise tegime talle hea päeva, aga täna võtsime temalt kindluse ära. See ongi Euroopa käsipall, et võtad poistelt mängutuju ära, mitte ei seisa niisama kuue meetri peal,» ütles Patrail.

Eesti koondise eest viskasid täna lisaks Patrailile väravaid Jürgen Rooba, Janar Mägi, Dener Jaanimaa, Martin Johannson (kõik viis), Mikk Pinnonen (neli) ja Marko Slastinovski (üks).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles