Leverkuseni mõõnal ei paista lõppu

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Leverkuseni peatreener Sami Hyypiä
Leverkuseni peatreener Sami Hyypiä Foto: SCANPIX

Saksamaa jalgpalli kõrgliigas hooaja esimesel poolel kindlalt teise koha graafikus liikunud Leverkuseni Bayer ei suuda oma mänguvormi uuesti üles leida. Eile õhtul saadi järjekordne kaotus, kui võõrsil jäädi 1:2 alla tabeli lõpuossa kuuluvale Hamburgile.

Hamburgi väravate autorid olid Hakan Calhanoglu ja Heiko Westermann, Leverkuseni tabamuse lõi Julian Brandt. Liigatabelis hoiab Leverkusen hetkel 48 punkiga neljandat kohta, kuid mängu vähem pidanud Wolfsburg ja Mönchengladbach kaotavad vastavalt ühe ja kolme punktiga.

Seega võib Leverkusen kaotada hooaja esimese poole põhjal üsna kindlana tundunud Meistrite liiga koha. Talvepausile minnes hoiti tabelis kindlat teist kohta, kolmandal kohal paiknenud Mönchengladbachi edestati viie punktiga. Selle aastanumbri sees peetud 11 kohtumises on kogutud aga kõigest 11 punkti, mis on liiga üks kehvemaid näitajaid.

Kõigi sarjade peale kokku on Leverkusen viimasest 12st mängust võitnud vaid ühe.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles