Manchester Unitedit ähvardab tähtsa mängu eel ründajate kriis

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manchester Unitedi võimas ründatandem Wayne Rooney (vasakul) ja Robin Van Persie. Võib juhtuda, et kolmapäeval ei saa Bayerni vastu kumbki kaasa teha.
Manchester Unitedi võimas ründatandem Wayne Rooney (vasakul) ja Robin Van Persie. Võib juhtuda, et kolmapäeval ei saa Bayerni vastu kumbki kaasa teha. Foto: SCANPIX

Manchester Unitedi jalgpalliklubi ründaja Wayne Rooney on vigastatud. Ta jääb kindlasti eemale tänasest liigamängust Newcastle Unitediga, kuid kahtluse all on ka inglase osalemine kolmapäevases Meistrite liiga veerandfinaali korduskohtumises Müncheni Bayerni vastu.

Rooney vigastas jalga teisipäevases avamängus Bayerni vastu, kus United mängis välja väärt 1:1 viigi, mis annab korduskohtumiseks neile veel kõik võimalused edasipääsu nimel võidelda. Nüüd on meeskonnal aga tõsine probleem ründajatega, kuna lisaks Rooneyle on rivist väljas ka teine väravatemasin Robin van Persie.

Kui Rooney tõesti ei saa kolmapäevaks mängukorda, siis peavad väravate löömise eest hoolitsema ilmselt Danny Welbeck ja Javier Hernandez, kes kumbki pole sellel hooajal väga head hoogu näidanud. Väravat on Unitedil Münchenis aga vaja, sest vasasel juhul pole edasipääsuks mingit võimalust.

Peatreener David Moyesi sõnul püütakse terve nädalavahetuse jooksul Rooneyle võimalikult intensiivset ravi anda.

Sarnane olukord leidis aset ka 2010. aastal, kui toonane Unitedi peatreener Sir Alex Ferguson kinnitas, et Rooney ei saa veerandfinaali kordusmängus Müncheni Bayerni vastu mängida, kuid lõpuks tuli inglane siiski väljakule. Ka seekord vajab United Rooney kiiret paranemist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles