Kruuda: eks me ikka poodiumit sihime

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karl Kruuda Portugali MM-etapil
Karl Kruuda Portugali MM-etapil Foto: Timo Anis

Portugali ralli WRC 2 klassis tõusid Karl Kruuda ja Martin Järveoja (Ford Fiesta S2000) kolmanda katsega klassi kolmandale kohale, kus nad püsisid viienda katseni, kui neist möödus Pontus Tidemand (Ford Fiesta R5). Oma klassi neljandal kohal mehed ka päeva lõpetasid, Tidemand jääb 7,6 ja WRC 2 liider Jari Ketomaa 1.29,8 sekundi kaugusele.

«Põhieesmärk on olnud auto tee peal hoida, sellega oleme hakkama saanud ja auto on terve. Olen ise sõiduga rahul, sest kohati on S2000 autoga siin üsna raske R5 ja RRC autode vastu saada, kellega me ühes arvestuses oleme. Tasapisi on nad eest ära nihkunud, kuid anname oma parima, et neile vastu saada. Kaks pikka päeva on veel ees ja eks me ikka poodiumit sihime,» rääkis Karl Kruuda.

Martin Kangur ja Andres Ots (Ford Fiesta S2000) lõpetasid päeva WRC 2 arvestuse 13. kohal ja Kangur ise selle kohaga loomulikult rahul polnud. «Täna oli päris keeruline päev. Auto ei püsinud teel ja see liigset enesekindlust ei andnud. Ei ole rahul auto tänase seadistusega ja teeme homseks muudatused, et saada õige kiirus üles,» rääkis Kangur peale esimest päeva. Kaotust Ketomaale on 5.41,4.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles