Klavani koduklubi võitis Müncheni Bayernit

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Augsburgi mängija Sascha Moelders tähistab Bayernile löödud võiduväravat
Augsburgi mängija Sascha Moelders tähistab Bayernile löödud võiduväravat Foto: SCANPIX

Saksamaa jalgpalli kõrgliigas sai üllatusvõidu Ragnar Klavani koduklubi Augsburg, kes Baierimaa siseheitluses võitis kodustaadionil 1:0 Müncheni Bayernit. Bayerni jaoks oli tegemist liigahooaja ainsa kaotusega.

Kohtumise ainsa värava sepistas Augsburgi tähtmängija Sascha Mölders 31. minutil. Juba tiitli kindlustanud Bayern andis mänguaega ka varumeestele, kuid siiski tegid täna kaasa ka sellised suurnimed nagu Manuel Neuer, Javier Martinez, Bastian Schweinsteiger, Toni Kroos, Mario Mandzukic, Mario Götze, David Alaba ja Thomas Müller. Eesti koondise kapten Klavan vigastuse tõttu täna kaasa ei saanud teha.

Liigatabelis hoiab Augsburg hetkel 42 punktiga 8. kohta. Bayern on 78 punktiga ülikindel liider. Nende jaoks oli tänane kaotus hooaja esimene, lisaks on Baierimaa suurklubil kirjas 25 võitu ja kolm viiki.

Tulemused:

Augsburg – Bayern 1:0

Frankfurt – Mainz 2:0

Nürnberg – Mönchengladbach 0:2

Stuttgart – Freiburg 2:0

Bremen – Schalke 1:1

Liigatabel:

  1. Bayern 78 p
  2. Dortmund 55*
  3. Schalke 55
  4. Mönchengladbach 48
  5. Leverkusen 48
  6. Wolfsburg 47*
  7. Mainz 44
  8. Augsburg 42
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles