Tallinna Kalev võitis ühe punktiga Pärnut

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu KK (oranžides särkides).
Pärnu KK (oranžides särkides). Foto: Urmas Luik

Tuline korvpallilahing peeti maha Kalevi spordihallis, kus Tallinna Kalev võõrustas Pärnut. Tallinna klubi võttis tänu Renato Lindmetsa tabavale vabaviskele kohtumise napilt 70:69.

Kogu esimene veerand möödus väga tasavägiselt. Meeskonnad olid väga hästi mänguks valmistunud ning ükski korv ei tulnud kergelt ning kummalgi ei õnnestunud üksteisele oma mängu peale suruda ja veerandaja lõppedes oligi seis viigiline 26:26. Teisel kümnendil haaras pisikese eduseisu Tallinna Kalev, kes oli tabav mitmel järjestikusel rünnakul. Ka poolajapausile mindi samuti Tallinna klubi juhtimisel 43:39.

Teisel poolajal ei läinud kaua, mil tablool olid jälle viiginumbrid. Seejärel läks liidripositsioon omakorda üle Pärnu meeskonnale, kes hakkas vaikselt seda veelgi kasvatama. Tallinna Kalevi mehed ei olnud sellega löödud, vaid võideldi edasi ning enne otsustavat kümmet minutit oli ees siiski Pärnu 58:54. Viimasel veerandajal jätkus tuline heitlus. Kumbki ei andnud kummalegi midagi kerget ning pingeline mäng jätkus kuni lõpuminutiteni. Kohtumise saatuse otsustas aga Rannar Raapi tehtud viga, mis andis Tallinna Kalevile kaks vabaviset, millest ühe ka Renato Lindmets realiseeris jättes võidu Tallinna klubile 70:69.

Tallinna Kalevi resultatiivsemad olid Kaido Saks 19, Asenso Ampim 15 ning Raido Roos ja Mario Paiste 13 punktiga. Pärnu poolelt olid suurimad korvikütid Janis Vahter 22 ning Nemanja Miljkovis 17 punktiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles