Irvingu supermäng ei päästnud Clevelandi NBAs valusast kaotusest

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kyrie Irving.
Kyrie Irving. Foto: SCANPIX

Korvpalliliigas NBA sai valusa kaotuse idakonverentsi viimast play-off-kohta püüdev Cleveland Cavaliers, jäädes koduplatsil lisaajal 94:96 alla Charlotte Bobcatsile.

Charlotte kindlustas võiduga samas teist korda klubi ajaloos pääsu play-off'i. Võitjate parimana viskas Al Jefferson 24 punkti ja võttis 15 lauapalli, Kemba Walker lisas 20 punkti ja 7 korvisöötu. Üleplatsimees oli aga Kyrie Irving - Cavaliersi tagamängija viskas koguni 44 punkti, võttis 7 lauapalli ja andis 8 korvisöötu. Ainsana sai kodumeeskonna poolel kahekohalise punktisumma kirja veel Dion Waiters, kes viskas 14 punkti.

Cavaliers jääb nüüd idakonverentsis kaheksandat kohta hoidvast Atlanta Hawksist maha kahe võiduga, kuid Atlantal on kolm mängu vähem peetud. Konkurentsist püsib veel ka New York Knicks ning teoreetilised võimalused kohamängudele pääseda säilitas Detroit Pistons, alistades kodusaalis 115:111 Boston Celticsi. Rodney Stuckey viskas 26, Greg Monroe 21 ja Brandon Jennings 20 punkti, Andre Drummond võttis lisaks 19 visatud punktile ka 20 lauapalli. Celticsi resultatiivseim oli 25 punktiga Jerryd Bayliss.

Kõik tulemused:

Orlando Magic - Minnesota Timberwolves 100:92

Washington Wizards - Chicago Bulls 78:96

Cleveland Cavaliers - Charlotte Bobcats 94:96 la

Detroit Pistons - Boston Celtics 115:111

Philadelphia 76ers - Brooklyn Nets 101:105

Milwaukee Bucks - Toronto Raptors 98:102

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles