Avapoolaja kaotanud Rock alistas Valga peaaegu kahekümne punktiga

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Ülikool/Rocki meeskond.
Tartu Ülikool/Rocki meeskond. Foto: Margus Ansu

Eesti meeste korvpalli meistriliigas oli täna taas võistlustules Tartu Ülikool/Rocki meeskond, kes alistas 82:64 Valga Maks&Mooritsa.

Alles eile suurima koduse konkurendi BC Kalev/Cramoga mänginud Rock kaotas avapoolaja Valgale kahe punktiga (46:44). Teisel poolajal said Tartu klubi mehed oma mängumootori paremini käima ja nii võeti lõpuks kindel 82:64 võit.

TÜ/Rocki peatreeneri Gert Kullamäe sõnul sai teisel poolajal maksma tihedam kaitse. «Esimesel poolajal mängis Valga väga hea mängu – viskasid sisse ja olime nendega kaitses hädas. Teisel poolajal saime kaitse aktiivsemaks  ja pidama. Kokkuvõttes tubli töö poiste poolt ja tasuks põhiturniiri esimene koht,» rääkis Kullamäe.

Tartu meeskonna resultatiivseimaks oli üle 35 minuti mänguaega saanud vanameister Valmo Kriisa, kelle arvele jäi 22 silma. Vincent Simpson lisas omalt poolt 19 punkti, Timo Eichfuss sai lisaks 11 silmale kirja ka 12 lauapalli. Valga kõige resultatiivsemaks oli 16 punktiga Miguel Ortega, 15 punkti lisas Ferg Myrick.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles