Pahane Mourinho kritiseeris Torrest ja Inglise telekanali kaamerameest

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fernando Torres.
Fernando Torres. Foto: SCANPIX

Chelsea jalgpalliklubi peatreener Jose Mourinho oli pahane Sky Sportsi kaameramehe peale, kes eilses Inglise liiga mängus pööras liiga suurt tähelepanu klubi ründajale Fernando Torresele. Lisaks teenis kuulsalt portugallaselt kriitikat ka Torres ise, sest ei suutnud eile väravat lüüa.

Torres sattus kõrgendatud huvi alla möödunud nädalal seetõttu, et Mourinho teatas pärast 1:3 kaotatud Meistrite liiga veerandfinaali avamängu, et tema meeskonnas puuduvad «tõelised ründajad». Hispaania koondise ründeäss Torres sai sellise avalduse järel eile võimaluse peatreeneri sõnu ümber lükata, ent ei suutnud siiski Chelsea 3:0 võidumängus Stoke City üle väravatabamuseni jõuda.

Enne kohtumise algust sattus Torres aga Sky Sportsi kaameramehe kõrgendatud tähelepanu alla, kui usin operaator keskendus eriti pingsalt just hispaanlase filmimisele. Mourinho lausus pärast mängu, et tema hinnangul oli selline käitumine vale.  «Arvan, et kaameramehed saavad teha head ja professionaalset tööd ka ilma sellise käitumiseta. Ma ei saa välja öelda seda, mida sellest tegelikult arvan. Leian, et see oli ebavajalik,» ütles Mourinho.

Oma osa sai ka Torres, kes peatreeneri hinnangul pingutas, aga ei suutnud oma peamist ülesannet täita. «Nagu alati andis ta endast kõik, mis sai. Ta töötas meeskonna jaoks kõvasti, ta võitis koos meeskonnaga. On kahju, et ta väravat ei löönud, sest ründajad peavad väravaid lööma,» lisas Mourinho.

Chelsea on hetkel Inglise liigatabelit juhtimas 72 punktiga, mängu vähem pidanud Liverpoolil on teisel kohal 71 punkti ja Chelseast kaks kohtumist vähem pidanud Manchester City on 70 punktiga kolmas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles