Video: Hans Villemi jätkas vormel Renault 2.0 ALPS sarja 5. kohaga

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hans Villemi.
Hans Villemi. Foto: Prema Powerteam

Hans Villemi (Prema Powerteam) jätkas Itaalias Imola ringrajal vormel-Renault 2.0 ALPS sarja avaetapi teises sõidus veelgi parema hooga kui laupäevases esimeses stardis, kus ta teiselt kohalt alustades lõpetas seitsmendana.

Pühapäevast sõitu alustas Villemi viiendalt kohalt ning suutes vältida ohtlike olukordi lõpetas ta võistluse samuti viiendana.

«Tänasel (eilsel) kuival rajal olin märksa kindlam. Praegu on kiiruse poolest teistest peajagu üle mõlemad sõidud võitnud hollandlane Nyck de Vries. Kõigi ülejäänutega on võimalik võidu kihutada. Kõige tähtsam oli, et suutsin mõlemad sõidud lõpuni sõita ja kogemust saada,» ütles Villemi.

Teise eestlasena ALPSi avaetapil rajal olnud Martin Rump, kes avasõidu katkestas ja oli teises sõidus 12.

Imolas sõidetud kahel võidusõidul on suur väärtus, sest tegemist oli peaprooviga enne hooaja peaeesmärgi - vormel Renault 2.0 Eurocup’i algust. Samast sarjast algas 2010. aastal Kevin Korjuse tähelend.

Eurocupi kaks esimest etappi sõidetakse 26.-27. aprillil Hispaanias, Motorlandi ringrajal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles