Räikkönen: Ferrari on nagu madalama klassi vormel

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kimi Räikkonen Bahreinis.
Kimi Räikkonen Bahreinis. Foto: SCANPIX

Ferrari vormel-1 meeskonna piloot Kimi Räikkönen tunnistas pärast eilset Bahreini etappi, et nemad on võrreldes praegu poodiumikohtade eest sõitvate meeskondadega justkui madalamast klassist.

Räikkönen lõpetas eilse võistluse kümnenda kohaga ning tema tiimikaaslane Fernando Alonso lõpetas tema ees üheksandana. Teist etappi järjest teenisid aga kaksikvõidu Mercedese piloodid Lewis Hamilton ja Nico Rosberg. Samas on hooaja alguses suurepärases hoos Force India piloodid, kellest Sergio Perez eile ka poodimule tõusis, kirjutab ESPN F1.

«Kokkuvõttes puudus meil kiirus. Meil jääb sirgetel kiirusest puudu, kurvides jääb pidamisest puudu, kuid üldiselt ei ole masin väga halvasti juhitav,» rääkis Räikkönen. «Teadsime, et praegune aeg on aasta kõige keerulisem. Peame vaatama, mida õnnestub järgmiseks etapiks parandada.»

«Üks Force India möödus minust ühes kurvis ja ta oli nagu teisest klassist. Olin üllatunud. Mul ei olnud talle mingit vastust,» lisas Räikkönen.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles