ManU võib kohtumiseks Bayerniga saada olulise täienduse

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Wayne Rooney.
Wayne Rooney. Foto: SCANPIX

Tänavu Inglismaa jalgpallimeistrivõistlustel kahvatult esinenud Manchester Unitedil seisab kolmapäeval ees tõenäoliselt selle hooaja kõige tähtsam matš, kui Meistrite liiga veerandfinaali korduskohtumises minnakse võõrsil vastamisi Müncheni Bayerniga. ManU leerist on kuulda, et tähtsaks kothumiseks on paranemas ka nende ründestaar Wayne Rooney.

Rooney sai vigastada eelmisel nädalal Bayerniga peetud avakohtumises ning jättis seetõttu vahele nädalavahetuse liigamängu Newcastle Unitediga. Sportsmail aga kirjutab, et Rooney tervislik seisund on paranenud ja ründaja võib korduskohtumiseks Bayerniga platsile naasta.

«Oleme näinud kõvasti vaeva ning ta on teinud tõsist tööd nii basseinis kui ka rattaga. Oleme teinud kõik, et ta saaks terveks,» sõnas ManU juhendaja David Moyes.

Bayern ja ManU kohtuvad Meistrite liiga veerandfinaali korduskohtumises kolmapäeval. Avamäng Manchesteris lõppes viigiliselt 1:1.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles