Endine Ferrari piloot: Schumacheri olukord on tunduvalt paranenud

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Schumacher.
Michael Schumacher. Foto: SCANPIX

Eelmisel nädalal märkis Michael Schumacheri esindaja Sabine Kehm, et Schumacher on näidanud esimesi märke teadvusele tulekust. Tuntud mootorispordiajakirjanik Paolo Ianieri sõnul näitas Schumacher esimesi ärkamise märke nädal aega tagasi. Schumacheri sõbra ja endise Ferrari piloodi Jean Alesi sõnul on sakslase seisund tunduvalt paranenud.

Ianieri sõnul hakkas Schumacher koomast välja tulema, kui arstid hakkasid vähendama talle antavate ravimite hulka, mis teda koomas hoiavad. Sellest ajast peale on Schumacher suutnud reageerida teda ümbritsevatele häältele, kirjutab The Independent.

Seejärel on Schumacher väidetavalt suutnud jälgida arstide sõrmi, mida tema silmade ees on liigutatud. Esmalt suutis Schumacher liikumisi jälgida parema silmaga ning seejärel kohati ka vasaku silmaga.

«Nägin Michaelit kolm nädalat tagasi,» meenutas Alesi, et toona ei olnud Schumacheri seisundis midagi head. «Minu poeg Guiliano sõidab koos tema poja Mickiga kartidega ja ma tean, et viimasel ajal on läinud asjad paremuse poole. Kui ma viimati tema perekonnaliikmeid nägin, siis olid nad asjade arengute osas palju rõõmsamad ja tundsid kergendust. Ianieri jutt vastab ka tegelikkusele.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles