Ronaldo on Reali koosseisus tagasi

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo.
Cristiano Ronaldo. Foto: SCANPIX

Cristiano Ronaldo on Madridi Reali jalgpalliklubi treeningutel tagasi ja mees lisati ka 20 mängija sekka, kes sõidavad Dortmundi Meistrite liiga veerandfinaali korduskohtumisele.

Ronaldo vahetati möödunud kolmapäevases 3:0 võidu mängus just Dortmundi Borussia vastu 80. minutil kerge vigastuse tõttu välja ja maailma parim mängija ei pääsenud koosseisu ka laupäeval peetud koduliiga mängus Real Sociedadi vastu, Soccernet.ee.

«Cristiano Ronaldo liitus pärast taastusravi Reali treeningutega kaks päeva enne Meistrite liiga veerandfinaali korduskohtumist Dortmundi Borussia vastu,» seisis pühapäeval avaldatud klubi pressiteates.

Ilma Ronaldota mänginud Real säilitas nädalavahetusel siiski oma suurepärast hoo ja Sociedad alistati võõral väljakul Asier Illarramendi, Gareth Bale'i, Pepe ning Alvaro Morata tabamustest koguni 4:0.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles