Lewandowski Meistrite liiga veerandfinaali eel: väravatesadu pole Reali vastu oodata

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert Lewandowski.
Robert Lewandowski. Foto: SCANPIX

Jalgpalli Meistrite liigas peetakse homme veerandfinaalseeria korduskohtumine Dortmundi Borussia ja Madridi Reali vahel. Saksamaa meeskonna ründeäss Robert Lewandowski kinnitas, et klubi toetajatel ei tasu oodata sellist väravatesadu nagu möödunud aasta poolfinaalis.

Lewandowski kerkis möödunud aastal Meistrite liiga poolfinaalis oma klubi kangelaseks, kui lõi avakohtumises Reali vastu neli väravat ja kindlustas oma meeskonnale 4:1 võidu. Kuigi Real suutis kordusmängus võtta 0:2 võidu, pääses üldseisuga 4:3 finaali just Dortmund.

Käesoleva hooaja veerandfinaalis on aga edasipääsuvõtmed pigem Madridi meeskonna käes, sest veerandfinaali esimeses kohtumises alistas Real Dortmundi 3:0. Ka Lewandowski kinnitas, et eelmisel hooajal juhtunud väravatesadu pole mõtet oodata.

«Kui arvate, et löön jälle neli väravat nagu eelmisel hooajal, siis olete hullud,» rääkis Dortmundi ründeäss homse mängu eel. «Aga oleme siiski ohtlikud ja seda eriti kodus. Oleme eelmise aastaga võrreldes teistsugused. Aga meil on endiselt head mängijad ja suur potentsiaal,» ei tahtnud Lewandowski enne kohtumist oma meeskonna võimalusi veel päris maha mängida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles