Enesekindel Mourinho: meie jõuame poolfinaali

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jose Mourinho.
Jose Mourinho. Foto: SCANPIX

Chelsea jalgpalliklubi peatreener Jose Mourinho kinnitas enne täna õhtul toimuvat Meistrite liiga veerandfinaali korduskohtumist, et eelmisel nädalal saadud kaotus tema meeskonda ei muserda ning nad kavatsevad raskest seisust välja tulla ja poolfinaali jõuda.

Chelsea kaotas veerandfinaali avamängu Pariisi Saint-Germainile 1:3 ning täna on Inglismaa meeskonna kord PSG-d võõrustada. Kuigi Mourinho kritiseeris avakohtumise järel oma mehi ja teatas, et tiimis puuduvad korralikud ründajad, on kuulus portugallane tänaseks ümber mõelnud ja kinnitas, et Chelsea kavatseb poolfinaali jõuda.

«Mina usun ja mu mängijad usuvad. See on kõige tähtsam,» kinnitas Mourinho mängueelsel pressikonverentsil.

«Arvan, et kui Pariisi meeskond homme (täna- toim.) välja kukuks, oleks see nende jaoks suur pettumus. Kui meie välja kukuksime, siis praegusel hetlel oleks see midagi, mida paljud inimesed ootavad. Arvan aga, et me võidame. Tõesti arvan. Usun, et kahe mängu kokkuvõttes lööme meie rohkem väravaid kui nemad. Praegusel hetkel on seis 3:1, aga lõpuks võib see olla 4:3 või 5:4,» ennustas Chelsea juhendaja.

Lisaks Chelseale ja PSGle selgub täna teinegi poolfinaali pääseja, kui kodus 3:0 võitnud Madridi Real mängib võõrsil möödunud hooaja finalisti Dortmundi Borussiaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles