Brasiilia koondise peatreener: Hispaania meedia tahab Neymari meelega närvi ajada

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neymar.
Neymar. Foto: SCANPIX

Brasiilia jalgpallikoondise peatreener Luiz Felipe Scolari väitis, et Hispaania meedia tahab Barcelona klubi noort ründeässa Neymari meelega närvi ajada selleks, et ta suvel toimuval MMil hispaanlastele ohtlik poleks.

Möödunud suvel suure summa eest Brasiiliast Santose klubist Barcelonasse liikunud Neymar on Hispaania meedias saanud palju tähelepanu nii oma mänguvormi kui ka skandaalse ülemineku tõttu. Scolari hinnangul on selline käitumine Hispaania meedia taktika, et häirida noort Brasiilia ründeässa ning viia ta enne suvist MMi endast välja.

«Neymari juhtum on väga lihtne ja ainult need, kes oma silmad selle ees sulgevad, ei näe seda nii selgelt nagu see on,» teatas MMi võõrustava maa koondise peatreener. «Neymari kritiseeritakse Hispaania meedias tihti seetõttu, et neil on varjatud huvi selleks, et ta poleks MMil oma parimas vormis. Teame, et ta on hea, ta on staar,» kiitis Scolari noort ründeässa.

Brasiilia on 12. juunil algaval MMil mängimas ühes alagrupis Horvaatia, Mehhiko ja Kameruniga, valitsevad Euroopa ja maailmameistrid hispaanlased kohtuvad alagrupifaasis Hollandi, Tšiili ja Austraaliaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles