Venno pidi kohtumist Euroopa tugevaima võistkonnaga pingilt vaatama

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oliver Venno.
Oliver Venno. Foto: Liis Treimann

Venemaa võrkpalli superliiga põhiturniiri 20. voorus kaotas Eesti koondislase Oliver Venno koduklubi Permi Prikamje üleeile õhtul koduväljakul Belgorodi Belogorjele 0:3 (-22, -19, -12).

Venno käis kohtumises väljakul vaid korraks, kui saadeti platsile kolmandas geimis. «Ei tea, miks ma ei mänginud. Öeldi lihtsalt, et ole valmis sekkuma,» vahendas Venno sõnu volley.ee.

 Prikamje treener Vladimir Vikulov: «Meile tuli külla Euroopa, aga pole liialdus väita, et maailma tugevaim klubi (Belogorje võitis tänavu Euroopa Meistrite liiga karika - toim.). Püüdsime oma poolehoidjaid rõõmustada, aga jõudu ei jätkunud. Riskisime nii rünnakul kui pallingul ja tegime palju vigu. Siiski pole me kaotanud lootust play-off mängudele jõuda.»

Venno meeskonnal jääb pidada veel kaks mängu võõrsil: 9. aprillil Novõi Urengoi Fakeli ja 14. aprillil Jaroslavli Jaroslavitšiga. Fakel edestab Prikamjet kuue punktiga, Jaroslavitš jääb Prikamjest maha seitsme punktiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles