Chelsea mängumees avaldas salarelva PSG vastu

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Chelsea mängijate treening.
Chelsea mängijate treening. Foto: SCANPIX

Jalgpalli Meistrite liigas on täna veerandfinaali kordusmängus vastamisi Chelsea ja Pariisi Saint-Germain. Avakohtumise 1:3 kaotanud Inglise meeskonna mängija Andre Schürrle avaldas enne kohtumist, et nende trumbiks saab täna olema rünnak.

Võõrsil 1:3 kaotanud Chelsea on Schürrle hinnangul kodus hoopis teisest puust ja kavatseb seetõttu Pariisi meeskonnale korralikult hambaid näidata. «Stamford Bridge'il (Chelsea kodustaadion- toim.) oleme täiesti teistsugune meeskond. See saab olema raske, aga mitte võimatu,» rääkis Schürrle.

23-aastane sakslane lisas, et nad kavatsevad PSG elu raskeks teha pallivaldamise ja rünnakuga. «Nad (PSG- toim.) ei ole harjunud kaitsma. Nad suudavad Prantsuse liigas alati ise palli hoida, aga (avakohtumise) esimesel poolajal oli pall meie käes. See oli nende jaoks raske, meil oli omakorda palju ruumi. Just nii peame ka korduskohtumises mängima,» selgitas Schürrle Chelsea taktikat.

Kui Chelsea ja PSG vahelises veerandfinaalis selgitavad omavahel edasipääsejat Inglise ja Prantsuse klubid, siis teises tänases paaris on omavahel maid jagamas Hispaania ja Saksamaa, sest avamängu 3:0 võitnud Madridi Real mängib võõrsil Dortmundi Borussiaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles