Kullamäe: meil läks esimene veerandaeg täitsa aia taha

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Rocki peatreener Gert Kullamäe.
Tartu Rocki peatreener Gert Kullamäe. Foto: Kristjan Teedema

Tartu Rock kaotas täna Balti liiga poolfinaalseeria korduskohtumises 71:82 Prienai Tonybetile (Prienai võitis kahe mängu kokkuvõttes 150:137). Rocki juhendaja Gert Kullamäe sõnul sai täna neile saatuslikuks halb esimene veerandaeg.

«Mäng oli igas mõttes raske. Kokkuvõttes pääses parem meeskond edasi,» tunnustas Kullamäe vastaseid. «Meil läks esimene veerandaeg täitsa aia taha. Võitlesime küll lõpuni, kuid esimese veerandaja seitse pallikaotust tõmbas enesekindlust maha.»

Tartu poolel ei saanud meeskonda lisaks eelmisel nädalal rangluu murdnud Augustas Peciukeviciusele aidata ka Marek Doronin ja Tanel Kurbas. «Pärast hommikust trenni läks Kurbasel päeva peale selg täitsa kangeks. Paar tundi enne kohtumise algust oli selge, et ta ei saa mängida. Doronin tegi juba hommikuses trennis pealeviskeid longates,» rääkis Kullamäe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles