Kaotuse võiduks pööranud Mourinho: alati tuleb lõpuni uskuda

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jose Mourinho.
Jose Mourinho. Foto: SCANPIX

Londoni Chelsea alistas eile hiisõhtul jalgpalli Meistrite liigas 2:0 Pariisi Saint-Germaini ning kindlustas koha poolfinaalis. Avamängus sai Chelsea 1:3 kaotuse.

«Mängijad pidasid plaanist kinni. Olen tulemusega väga rahul, suutsime oma eesmärgi täita. Kui me poleks edasi pääsenud, oleksin meestega ikkagi rahul,» sõnas Chelsea portugallasest juhendaja Jose Mourinho mängujärgselt.

«Alati tuleb lõpuni uskuda, see on osa meist. Jalgpall juba kord on selline. Kokkuvõttes riskisime me kõigega. Kõik mängijad tegid hea töö – kaitsjad, keskväljamehed ja ründajad. Demba Ba ja Fernando Torres sekkusid hästi ja Ba värav oli suurepärane ning mul on tema üle tõeliselt hea meel,» rääkis peatreener.

«Kes meile poolfinaalis vastu tuleb, sellel pole vahet. Läheme mängu nautima, kõik, kes poolfinaali pääsevad, on ju suurepärased meeskonnad,» lisas Mourinho.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles