Korvpalli meistriliigas algavad täna veerandfinaalid

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TTÜ korvpallimeeskonna mängijad (punases).
TTÜ korvpallimeeskonna mängijad (punases). Foto: Tairo Lutter / SL Õhtuleht

Täna algab korvpalli Eesti meistriliiga play-off, kui veerandfinaali avamängus lähevad Kalevi Spordihallis vastamisi Tallinna Kalev ja TTÜ KK.

TTÜ ja Tallinna Kalev on sellel hooajal pakkunud mitu põnevuslahingut, kuid omavaheliste mängude seis on 3:1 TTÜ-le. Esimese omavahelise kohtumise detsembri alguses võitis Tallinna Kalev 10 punktiga, kuid järgmises kolmes on võidu võtnud põhiturniiri neljandana lõpetanud TTÜ, vahendab basket.ee.

Järgmisel nädalal Kaasanisse ISBL-i finaalturniirile sõitev TTÜ alustab play-off mängudega teistest varem ning esimene poolfinalist võib selguda juba sellel pühapäeval, sest Tallinna meeskonnad mängivad teise kohtumise reedel (11.04) ning seeria kolmanda mängu pühapäeval (13.04). Reeglina on seeria esimene ja kolmas mäng kõrgema koha saavutanud meeskonna koduväljakul ehk siis mäng peaks toimuma TTÜ-s, kuid poolte kompromisslahendusena seoses saali jagamisega teiste spordialade ning võistlustega toimub seeria esimene mäng Kalevis ning järgmised kaks TTÜ-s. Veerandfinaalseeria mängitakse kolme võiduni ning vajadusel on neljas mäng taas Kalevis ning viies TTÜ Spordihoones, aga need juba pärast TTÜ naasemist Venemaalt.

Veerandfinaalide ajakava!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles