Red Bulli tiimijuhid: isegi geenius ei saaks Hiinas Mercedestele vastu

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Helmut Markol (vasakul) ja Christian Horneril on hooaja avaetappide järel kõvasti mõtteainet.
Helmut Markol (vasakul) ja Christian Horneril on hooaja avaetappide järel kõvasti mõtteainet. Foto: SCANPIX

Red Bulli vormel-1 meeskonna juht Christian Horner ja nõustaja Helmut Marko on ühel meelel sellest, et paari nädala pärast Hiinas peetaval vormel-1 hooaja neljandal etapil nende võistkond Mercedesele veel vastu ei saa.

«Nägime esimest korda nende tõelist potentsiaali,» nentis Horner pärast Bahreini testi, kus Mercedesed sõitsid teistest autodest kaks sekundit paremaid aegu. «Hiinas on neist jälle väga raske jagu saada, sest sel rajal on kilomeetri pikkune sirge. Aga kui Euroopasse jõuame, peame nad kinni püüdma,» sõnastas Horner eesmärgi.

Ka Marko viitas mai keskel peetavale Hispaania etapile. «Peame lootma, et vähemalt Euroopas jõuame neile kannule. Bahreinis ja Hiinas on vaja head mootorit, näiteks Hiina rajal on koguni kaks pikka sirget,» lausus Marko Austria telekanalile Servus TV. «Aga Barcelonas ja Monacos on auto ehitus tähtsam. Mercedes on praeguseks olukorraks palju paremini valmistunud ning meil ja Ferraril tuleb kõvasti tööd teha, et neile üldse lähedalegi jõuda. Sellist sammu ei ole võimalik teha ühe geniaalse lükke abiga,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles