Kaljuveeri ja Allikmaa tuleviku osas valitseb endiselt tohuvabohu

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marko Kaljuveer
Marko Kaljuveer Foto: Arno Saar / SL Õhtuleht

Eesti Rahvusringhäälingus (ERR) märtsi lõpus sporditoimetusest tulenevalt vallandunud töötüli on hetkel ooteseisundis, kirjutab Õhtuleht.

Praegu on sporditoimetuse juhi Marko Kaljuveeri laual teatis – 21. aprillist ametist prii –, mida ei saa tühistada nõukogu, vaid ainult juhatuse esimees. Kui ERRi nõukogu otsustaks teisipäeval juhatuse esimehe Margus Allikmaa ametist vabastada (selleks peavad otsuse poolt olema kuus nõukogu liiget kaheksast), jääks Kaljuveeri üle otsustamine tema ametijärglase (või kohusetäitja) tööks, kelle valib aga… nõukogu. Üha enam on kosta, et nõukogu soov on: kui läheb üks, peab minema ka teine.

Asja puänt on, et täpselt nagu Allikmaa oli ja on hädas Kaljuveeri vabastamiseks vettpidava põhjuse leidmisega, maadleks ERRi nõukogu juhatuse esimehe ametist vabastamise soovi korral sama probleemiga, sest seaduses toodud võimalused on piiratud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles