Uisuliidu juht: Zabijako kallas kõik poriga üle

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Natalja Zabijako   ja Aleksandr Zabojevi koostöö sai ootamatult lõpu.
Natalja Zabijako ja Aleksandr Zabojevi koostöö sai ootamatult lõpu. Foto: Liis Treimann

MMil 19. koha saanud iluuisupaar Natalja Zabijako ja Aleksandr Zabojev on tülli läinud ning Zabijako süüdistab Eesti uisuliitu erinevates pattudes, alaliidu peasekretär Gunnar Kuura vaidleb väidetele aga tuliselt vastu, vahendab Õhtuleht.

Zabijako kuulutas mõne päeva eest meedias, et on solvunud, sest paarimees Zabojev on võimatu iseloomuga, uisuliit pole neid võrdselt kohelnud, on maksnud kõik Zabojevi tujud kinni ja üldse on Eestist tippu jõudmine ebareaalne. Uisuliidu peasekretäril Kuural on aga asjast risti vastupidine nägemus.

«Venelased on Zabijako pea segamini ajanud, tal on mängus ainult isiklikud huvid. Oma piinliku käitumise pehmendamiseks kallatakse uisuliit ja partner poriga üle,» pahandas Kuura. «Partner oli poolteist aastat sobinud, sobis viimase päevani ja leppisime järgmise hooaja ettevalmistuses kokku.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles