Edasipääsu eest võitlev Memphis röövis Miamilt liidrikoha

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Memphis Grizzliesi mängijad Nick Calathes (paremal) ja Mike Conley rõõmustavad võid üle.
Memphis Grizzliesi mängijad Nick Calathes (paremal) ja Mike Conley rõõmustavad võid üle. Foto: SCANPIX

Korvpalliliigas NBA sai olulise võidu läänekonverentsis viimase play-off-koha eest võitlev Memphis Grizzlies, alistades koduväljakul 107:102 Miami Heati. Tiitlikaitsja kaotas seetõttu taas idakonverentsi liidrikoha Indiana Pacersile.

Grizzliesi poolel hiilgasid nende algviisiku mängijad - Mike Conley tõi 26 punkti ja andis kuus korvisöötu, Zach Randolph viskas 25 punkti ja võttis 11 lauapalli, Marc Gasoli arvele jäi 20 punkti ja 14 lauapalli ning Courtney Lee viskas 18 punkti. Miamit ei päästnud ka LeBron Jamesi 37 punkti, kuus lauapalli ja viis korvisöötu.

Kuna Indiana Pacers alistas võõrsil raskustega 104:102 idakonverentsi punase laterna Milwaukee Bucksi, tõusti taas idakonverentsi liidriks. Võidukorvi viskas 1,2 sekundit enne lõppu Chris Copeland, samas ei teinud Pacersil kaasa ükski tavapärase algviisiku mees. Luis Scola viskas 24 punkti ja võttis 9 lauapalli, Evan Turner lisas 23 ja Copeland 18 punkti. Reedel kohtuvad Heat ja Pacers põhiturniiril viimast korda omavahel.

Memphise võit ei aidanud neid siiski veel konverentsi kaheksandale kohale, sest Phoenix Suns oli 94:88 parem New Orleans Pelicansist ja edestab Memphist endiselt ühe võiduga. Mõlemal on jäänud põhiturniiril pidada veel neli mängu. Sunsi parimana tõi Gerald Green 21 punkti, Goran Dragic lisas 20 punktile üheksa korvisöötu.

Idakonverentsis hoiab viimasest play-off-kohast kinni Atlanta Hawks, kes sai 105:97 jagu Boston Celticsist ja edestab New York Knicksi nüüd kahe võiduga. Hawksi poolel viskas kuus meest kahekohalise arvu punkte, resultatiivseim oli 19 silmaga Jeff Teague.

Teised tulemused:

Cleveland Cavaliers - Detroit Pistons 122:100

Orlando Magic - Brooklyn Nets 115:111

Toronto Raptors - Philadelphia 76ers 125:114

Washington Wizards - Charlotte Bobcats 88:94 la

Minnesota Timberwolves - Chicago Bulls 87:102

Denver Nuggets - Houston Rockets 123:116

Portland Trail Blazers - Sacramento Kings 100:99

Los Angeles Clippers - Oklahoma City Thunder 101:107

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles