USA koondise treenerid annavad paranevale Derrick Rose´ile võimaluse end näidata

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Derrick Rose.
Derrick Rose. Foto: SCANPIX

Kui NBA klubi Chicago Bullsi põlvevigastust raviv täht Derrick Rose suudab koondise treeninglaagirs näidata, et on mänguvalmis, võib ta suvisel MMil USA korvpallikoondise eest mängida.

«Ta on laagrisse teretulnud, et näidata, kusmaal ta oma paranemisega on,» sõnas koondise juht Jerry Colangelo. «Kui ta tõestab, et on vormis, on tal võimalus ka meeskonda pääseda,» lisas Colangelo.

Rose käis novembris operatsioonil, viga oli saanud tema parema põlve kõhr ja sel hooajal ta pärast seda liigamängudes väljakul käinud pole. Hetkel saab Rose juba joosta ja kergemaid harjutusi kaasa teha ja Bullsi treenerid usuvad, et tagamees on võimeline juba suvel mängima. «Ilmselt lähen enne koondise laagrit isiklikult Chicagosse, et tema olukorda hinnata,» sõnas Colangelo.

Rose on oma karjääri jooksul pidevalt traumadega hädas olnud. 2012. aasta mais rebestas ta vasaku põlve sidemeid ning pidi vahele jätma Londoni olümpiamängud kogu klubihooaja. Kui ta eelmisel hooajal lõpuks väljakule naasis, vigastas ta oma paremat põlve.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles