Mozgovilt supermäng, Spurs jätkas Dallase vastu võiduseeriat

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Timofei Mozgov (vasakul).
Timofei Mozgov (vasakul). Foto: SCANPIX

Korvpalliliigas NBA alistas San Antonio Spurs 109:100 Dallas Mavericksi, olles nüüd võitnud viimased üheksa omavahelist kohtumist.

Ühtlasi sai Spursist läbi ajaloo alles 13. meeskond, kes on suutnud üel hooajal võita vähemalt 30 võõrsil peetud mängu. Patty Mills tõi Spursile 26 punkti, Tim Duncan lisas 20 punkti ja 15 lauapalli ning Kawhi Leonard 16 punkti ja 16 lauapalli. Dallase parim oli 24 punktiga Monta Ellis, Dirk Nowitzki lisas 19 punkti.

Õhtu teises kohtumises sai Denver Nuggets võõrsil 100:99 jagu Golden State Warriorsist, võidukorvi viskas 1,8 sekundit enne lõpusireeni Kenneth Faried. Nuggetsi poolel tegi võimsa mängu Timofei Mozgov, kes viskas 23 punkti ja võttis koguni 29 lauapalli. Randy Foye lisas 20 punkti, Faried viskas 18 punkti ja võttis 17 lauapalli. Warriorsi parim oli 24 punktiga Stephen Curry, Klay Thompson lisas 21 punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles