Mihkel Aksalu: inglastel on kolm võrdset väravavahti

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mihkel Aksalu
Mihkel Aksalu Foto: sufc.co.uk

Pärast Inglismaa ja USA 1:1 viiki näitasid kõik inglaste poolehoidjad näpuga väravavahi Robert Greeni kui patuoina poole. Seega tõstatus jälle küsimus, kas inglaste tiitlilootustele võib kriipsu peale tõmmata nõrk puurilukk.


«Täna (eile – toim) eksis samamoodi ka Alžeeria väravavaht, kuid kõik räägivad ikkagi vaid inglase eksimusest. Asi on lihtsalt selles, et tegemist on Inglismaaga ning siis puhutaksegi kõik suureks,» selgitas saareriigi klubi Sheffield Unitedi ridadesse kuuluv Mihkel Aksalu.

Samas oli juba eilse kohtumise alguses üllatus, et Green üldse algkoosseisus väljakule pääses. «Kõik ju ootasid, et David James seisab väravas. Kokkuvõttes keegi ju ei tea, miks James ei mänginud,» sõnas Aksalu. «Neil on kolm head väravavahti ja probleemiks võibki olla see, et ei ole ühte kindlat esinumbrit.»

Pärast mängu räägiti eelkõige, et Greeni eksimuse võis põhjustada libe pall või selle imelik õhulend.

«Kedagi ei huvita, mis seal täpselt juhtus. Fakt on see, et oli eksimus ja sellise klassiga väravavaht oleks pidanud selle siiski ära võtma,» arvas Aksalu. (PM)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles