UEFA: Chelsea ei tohi takistada Courtois' mängimist

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Thibaut Courtois.
Thibaut Courtois. Foto: SCANPIX

UEFA teatas vastuseks meedia spekulatsioonidele Madridi Atletico väravavahi Thibaut Courtois' osas, et Chelsea ei tohi mitte mingil moel mõjutada seda, kas ta mängib Atletico eest või mitte, vahendab soccernet.ee.

Enne poolfinaalide loosi tekkis Inglismaa ja Hispaania meedias küsimus, kas belglasest väravavaht Courtois, kes viibib Atleticos laenulepingu alusel Chelseast, tohib mängida, kui kaks klubi kohtuvad.

Esialgu väitis Atletico, et Courtois lepingus on tõesti klausel, mis sellist asja takistab ning kui Atletico tahaks teda kasutada, peaks nad maksma üsna kopsaka summa. Spekulatsioonide kohaselt on selleks lausa 4 miljonit eurot.

Hispaanlastele visati aga UEFA poolt päästerõngas, sest täna avaldatud teadaandes kinnitati, et selline klausel on UEFA Meistrite Liiga reeglite vastane ning Chelsea ei tohi mitte mingil moel mõjutada seda, millised mängijad Atletico platsile paneb.

Atletico ja Chelsea loositigi täna poolfinaalis vastamisi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles