Madridi Reali peatreener selgitas Ronaldo tervislikku olukorda

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo.
Cristiano Ronaldo. Foto: SCANPIX

Madridi Reali jalgpalliklubi peatreener Carlo Ancelotti rääkis klubi superstaari Cristiano Ronaldo tervisest ja jättis lahtiseks küsimuse, kas kuulus portugallane saab kaasa teha järgmisel kolmapäeval kavas olevas Hispaania karikafinaalis.

Ronaldo on pidanud kaks viimast erinevates liigades peetud matši istuma Reali pingil, sest vigastas Meistrite liiga veerandfinaali avamängus oma vasakut jalga. Kui vahepeal levisid juba spekulatsioonid, et kolmapäevases karikafinaalis Barcelona vastu Ronaldo samuti väljakule ei tule, siis täna rääkis Madridi meeskonna juhendaja Carlo Ancelotti, et sellist otsust veel tehtud pole.

«Ma ei tea, kas ta on võimeline kolmapäeval mängima,» teatas Ancelotti. «Ta ei ole rahul, sest praegu on hooaja jaoks oluline hetk. Kui ta ei ole 100% terve, siis ta ei mängi. Kui on võimalik, et ta on karikafinaali ajaks terve, siis see tähendab, et vigastus ei ole tõsine,» lisas Ancelotti.

Ronaldo eemalejäämine oleks Reali jaoks väga tõsine hoop, sest lisaks liigakarikale oleks Portugali päritolu ründekahurit vaja ka koduses liigas ja Meistrite liiga poolfinaalis. Hispaania liigas on Real hetkel kolmandal kohal, aga vahe esikohta hoidva linnarivaali Madridi Atleticoga on vaid kolm punkti, Meistrite liigas loositi Ancelotti hoolelaused kokku möödunud hooaja võitja Müncheni Bayerniga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles