Kullamäe kiitis kaitset ja oli rahul, et keegi vigastada ei saanud

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Rocki peatreener Gert Kullamäe.
Tartu Rocki peatreener Gert Kullamäe. Foto: Kristjan Teedema

Tartu Ülikool/Rock võttis Balti liiga pronksiseeria avakohtumises kodusaalis vastu soomlaste Tampere Pyrinto meeskonna ning kindlalt tartlaste kontrolli all kulgenud kohtumine lõppes Rocki 75:62 võiduga. Peatreener Gert Kullamäe kiitis eelkõige meeskonna kaitsemängu.

«Hea meel, et võitsime ja oleme nüüd seeria poolajaks 13ga ees. Eriti hea meel on kaitse üle. Tegemist on ikkagi BBLi resultatiivseima meeskonnaga ja meie eesmärk oli nad hoida 60-70 punkti peal. Sellega saime hakkama. Rünnakul veel parandamisruumi on,» rääkis Kullamäe.

Lisaks tõi tartlaste juhendaja positiivsena välja selle, et meeskonna vigastatute nimekirjale täna uusi mehi ei lisandunud, sest niigi olid täna audis lisaks rangluu operatsioonil käinud Augustas Peciukeviciusele ka Tanel Kurbas ja Marek Doronin.

«Nüüd peame puhkama, sest mõned mehed said täna palju minuteid ja loodetavasti suudavad nad pühapäevaks taastuda ning saame medalitega tagasi tulla. Õnneks ei teinud täna keegi tervisele liiga ja ehk saab Soomes Marek meid ka pisut aidata,» lisas Kullamäe.

Pronksiseeria korduskohtumine peetakse pühapäeval Tamperes algusega kell 17.15.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles