TTÜ KK viigistas veerandfinaalseeria

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustreeriv. Piirilinna meeskonnal tuli sedapuhku Ventspintsile suureskooriliselt alla jääda.
Foto on illustreeriv. Piirilinna meeskonnal tuli sedapuhku Ventspintsile suureskooriliselt alla jääda. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Eesti meeste korvpalli meistriliigas jätkati eile play-off’iga kui TTÜ KK võõrustas kodusaalis Tallinna Kalevit. TTÜ võitis kohtumise 75:66, viigistades veerandfinaalseeria. 

Esimene poolaeg algas punktidevaeselt ning rabedalt. Kui Tallinna Kalev suutis ka skoori teha, siis TTÜ avas oma skoori alles esimese veerandaja poole peal. Kodumeeskond ei andnud aga alla, vaid võideldi edasi. Siiski juhtis pisikeele pausile minnes Kalev 15:12. Teisel kümnendil kasvatasid külalised oma eduseisu veelgi, juhtides hetkeks tervelt 10 punktiga. Kauaks seda lõbu neile ei jätkunud, kuna poolajaks oli vahe taas väiksem ning seis 34:28 Tallinna Kalevi poolt vaadatuna, vahendas basket.ee.

Pärast riietusruumist tagasi tulekut jätkus mäng Tallinna Kalevi juhtimisel. Samas oli näha, et iga minutiga kalevlased veidi väsisid ning TTÜ hakkas seevastu oma hoogu leidma. Otsustavad kümme minutit kuulusid kindlalt kodumeeskonnale, kes muutusid aina aktiivsemaks. Tallinna Kalev küll suutis neid enamiku ajast oma selja taga hoida, kuid viimased minutid olid nende jaoks liig. TTÜ tegi 20:3 vahespurdi, võites kohtumise 75:66.

«Me ei muutnud teisel poolajal midagi. Kohtumist alustasime aga rabedalt ning olime närvilised. See ongi play-off,» rääkis TTÜ peatreener Tiit Sokk mängust.

Üleplatsimees oli TTÜ poolelt 24 punkti visanud Kiur Akenpärg. Teda toetasid Joonas Järveläinen 16 ning Mooses Kaja 12 punktiga. Tallinna Kalevi resultatiivsemad olid Reimo Tamm 18 ning Asenso Ampim 17 punktiga.

Seeria kolmas mäng juba pühapäeval kell 16:00 TTÜ Spordihoones.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles