Rooney jaoks võib hooaeg läbi olla

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Wayne Rooney.
Wayne Rooney. Foto: SCANPIX

Manchester Unitedi jalgpalliklubi ründeässa Wayne Rooney tänavune hooaeg võib olla lõppenud, sest erinevate väljaannete ja portaalide väitel tahab klubi anda Inglise koondislasele puhkust.

Rooney on viimasel ajal olnud hädas varbavigastusega ning meeskonna peatreeneri David Moyesi sõnul sai ta kolmapäeval Müncheni Bayerni vastu peetud Meistrite liiga kaotusmängus valuvaigistava süsti, et saaks meeskonda siiski aidata.

ESPNi andmetel on pärast Meistrite liigast väljakukkumist otsustanud klubi aga anda Rooneyle tervenemiseks puhkust ning seetõttu võib inglase jaoks olla tänavune klubihooaeg juba lõppenud. See oleks ilmselt heaks uudiseks Inglise koondise peatreenerile Roy Hodgsonile, kes peab saareriigi koondist juhendama sel suvel toimuval MMil.

Unitedi jaoks on tänavune hooaeg olnud läbikukkumine ning hetkel jageletakse Tottenham Hotspuriga koduse liiga 6.-7.koha eest, et pääseda järgmiseks hooajaks vähemalt Euroopa liigasse. Kuna lisaks Rooneyle on vigastusega väljas ka teine ManU ründeäss Robin van Persie, peab Moyes Rooney puhkamise ajal hakkama saama Daniel Welbacki, Javier Hernandezi ja noorukese James Wilsoniga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles