Kaur kurtis kogemuste nappust

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Egon Kaur
Egon Kaur Foto: Karli Saul

Autoralli Soome meistrivõistluste etapil osalenud Eesti paremikust olid parimad Egon Kaur ja Erik Lepikson, kes saavutasid N-rühmas 5. koha. Eeldatavad Eesti esinumbrid Ott Tänak ja Kuldar Sikk jätkasid oma tänavust nukrat rida katkestamisega.


Kaur edenes ühepäevasel rallil enda jaoks tavapärases stiilis – ettevaatliku alguse järel leidis ta lõpuks hea kiiruse. «Kogemusest jäi natuke puudu,» rääkis Kaur portaalile rally.ee. «Esimene osa polnud kõige parem. Kirjutamisel olid legendi jäänud mõned vead ja koostöö ei sujunud kõige paremini. Hoolduses vaatasime legendi üle ja saime selle paremaks.»

Kaur tunnistas, et mõneski kurvis kippus pidurdusmaa lühikeseks jääma ning ühel trampliinil lendas auto ootamatul viltu, ent rajalt väljasõite suudeti siiski vältida. Samas olid kiiruskatsed tehnilised ja kiired. «Peaaegu igal kiiruskatsel saime auto rattad maapinnast lahti,» sõnas ta.

Subaru Imprezaga sõitnud Kaur jäi võistlusega rahule, märkides, et selle masinaga polegi ta välismaal nii head tulemust saavutanud.

Kauri ette jäi Soome N-rühma koorekiht. Võidu noppis Joonas Lindroos, Juha Salo kaotas 30,4 ja Ari Vihavainen 41,7 sekundit. Viiendana lõpetanud Kaur jäi võitjast maha 1.27.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles