Bayerni kapten: mängud Realiga on kui Meistrite liiga finaal

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Philipp Lahm (vasakul) koos meeskonnakaaslastega.
Philipp Lahm (vasakul) koos meeskonnakaaslastega. Foto: SCANPIX

Müncheni Bayerni jalgpalliklubi mängijad olid eile loositud Meistrite liiga poolfinaalivastasega rahul ning meeskonna kapten Philipp Lahm teatas, et kohtumised Madridi Realiga on justkui finaalmängud.

Bayern loositi poolfinaaliks kokku Realiga, kelle nad suutsid kaks aastat tagasi just poolfinaalseeriad penaltitega konkurentsist välja lüüa. Toona lõppesid mõlemad poolfinaalid seisuga 2:1 ning kokkuvõttes tekkinud 3:3 viigi järel võeti appi penaltiseeria, mille Müncheni meeskond võitis 3:1.

Pärast eilset kinnitas Bayernis kaptenipaela kandev Lahm, et ees ootavad põnevad mängud. «See poolfinaal võiks olla sama hästi finaal,» rääkis Lahm. «Võimalused on 50:50. Ent kui oled Meistrite Liiga poolfinaalis, siis on sul ainult üks eesmärk: jõuda finaali,» lisas Bayerni kapten.

Loositulemustega jäid rahule teisedki valitseva meistri mängijad. Nii näiteks kirjutas Bayerni keskväljamees Thomas Müller Twitterisse järgmise postituse: «Hea loos! Ootan huviga kaht põnevat mängu, kus osaleb palju maailma tippklassi mängijaid.»

Müncheni meeskonna väravavaht Manuel Neuer lisas, et ka tema ootab matše: «Ootan väga, et saaks mängida Bernabeul (Reali koduväljak- toim.). Mul on selle staadioniga palju positiivseid kogemusi.»

Meeskonnakaaslastega ei nõustunud aga möödunud hooaja põhjal maailma parima mängija valimisel kolme parema hulka jõudnud Franck Ribery. «Raske loos. See tõi omavahel kokku kaks maailma kõige ründavamat meeskonda. Ees ootab kaks suurepärast mängu, loodan väga, et me jõuame finaali,» rääkis Ribery, kes jäi mainekast maailma parima mängija auhinnast ilma just seetõttu, et see anti Reali ründeässale Cristiano Ronaldole.

Reali ja Bayerni poolfinaalseeria avamäng on kavas 23., korduskohtumine 29. aprillil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles