Schumacher sattus haiglas äreva hetke keskele

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Schumacher.
Michael Schumacher. Foto: SCANPIX

Seitsmekordne vormel-1 sarja maailmameister Michael Schumacher ärkab endiselt koomast, ent sattus Prantsusmaal Grenoble'i haiglas kummalise olukorra keskele, kui kaks meest püüdsid end tema palatisse sisse murda.

Saksamaa väljaanne Bild, mis vormelilegendi tervisel teravalt silma peal hoiab, avalikustas loo sellest, kuidas kaks nädalat tagasi proovisid kaks võõrast meest end Schumacheri palatisse toimetada. Bildi väitel oli tegemist teiste Grenoble'i haiglas viibivate patsientide külalistega ning spekulatsioonide kohaselt tahtsid nad salaja Schumacherist pilti teha. Bildi hinnangul pole teada, kas sissetungijad tahtsid pilti pärast suure hinnaga maha müüa või mitte.

Schumacheri tülitajad peatas kuulsa sakslase valvamise jaoks palgatud turvafirma töötaja.

Ebameeldiv olukord pole aga esimene juhtum, kui Schumacheri haiglasoleku ajal on püütud talle ligi hiilida. Vaid kaks päeva pärast suusaõnnetust ja Grenoble'i haiglasse sattumist proovis üks võõras mees pääseda maailmameistri palatisse, kui teeskles end olevat preester. Ka siis õnnestus sissetungija peatada, tubli tööga said hakkama Schumacheri ihukaitsjad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles