Postimehe otsepilt: Tammeka ja Jõhvi mängisid Tartus viiki

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pm

Jalgpalli Eesti meistriliiga 7. voorus jõudis Postimehe vahendusel tänavu esmakordselt eetrisse pärismurul peetav mäng, kui Tartus jagasid ülitähtsaid punkte praegu tabeli lõpus olevad meeskonnad - kohalik JK Tammeka võõrustas Jõhvi Lokomotivi. Kuigi külalised Jõhvist läksid mängu 23. minutil Maksim Bazjukini väravast juhtima, viigistas Tartu poolt 73. minutil meeskonna kapten Jürgen Lorenz. Rohkem väravaid ei löödudki ja nii lõppes kohtumine 1:1 viigiga.

Kohtumine on peagi järelvaadatav.

Tammeka näeb kindlasti võimalust kodupubliku ees kolm punkti kirja saada, kuid Jõhvi peatreeneri sõnul on tema meeskonna ülesandeks need kolm punkti võtta. Tammeka on kõrgliigas pidanud viis kohtumist ning teeninud kolm punkti. Need saadi võõrsi Tallinna Kalevi vastu, kes alistati kaks vooru tagasi võõral väljakul koguni 6:1. Läinud nädalavahetusel jäi Tammeka 0:5 alla Sillamäe Kalevile. Meistrliiga tänavusel uustulnukal Jõhvil on kuue mänguga veel punktiarve avamata. Viimati kaotati 0:2 võõrsil Tallinna FC Infonetile.

Tammeka peatreener Indrek Koser: «Jõhvi on hetkel null punkti peal ja kavatseme nad sinna ka jätta. Hetkel on meeskonnavaim hea ja oleme mänguks 100% valmis ja motiveeritud. Samuti loodame, et laupäeval on Tamme staadionil rohkelt rahvast ja koos suudame eelmise nädala Ida-Viru häbi maha pesta!»

Väravavaht Karli Kütt: «Loodan, et murumeistrid suudavad valmistada meile nii hea platsi kui võimalik. Kuna tegemist on esimese mänguga murul, siis arvan, et tuleb rabe ja võitluslik mäng. Tahame kodufännide ees otsese konkurendi alistada ja näidata Maxime'ile, et meie oleme paremad!»

Jõhvi peatreener Viktor Nesterenko: «Pärast eelmisei kaotuseid peab meeskond tegema uue stardi ja olema eriti motiveeritud Tammeka vastu. Tammeka on noor võistkond, mis mängib ilusalt ja kaasaegselt ning seetõttu on vaja kogu meeskonnaga juurde võtta tahtmise ja agressiivsusega. Ülesanne on üks – võtta kolm punkti.»

Läinud hooajal Tammekas mänginud Maxime Mboungou: «Väga olulisi punkte oleme viimastes mängudes kaotanud. Meid ootab mäng Tammekaga, muidu pole neid kerge alistada, kuid me vajame võitu ning saame selle!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles