Suarez avaldas enda rolli kohta huvitava saladuse

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Luis Suarez (esiplaanil) ja Steven Gerrard.
Luis Suarez (esiplaanil) ja Steven Gerrard. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpalli kõrgliigas rekordilist väravanumbrit jahtiv Liverpooli staar Luis Suarez rääkis, et kuigi liiga rekordist lahutab teda vaid paar tabamust, usaldas ta viimati penaltilöömise meeskonnakaaslase Steven Gerrardi hooleks, sest peab tiimi edu enda isiklikust saavutusest olulisemaks.

Heas hoos Suarez on sel hooajal kõmmutanud Liverpooli eest 28 mängus 29 väravat ja jahib liiga rekordit, milleks on ühe hooajal jooksul löödud 31 väravat.

Suarezel oleks olnud hea võimalus selle numbrini jõuda juba viimases liigamängus, kui Liverpool alistas 2:1 West Ham Unitedi, aga siis lõi Liverpooli eest mõlemad tabamused just Gerrard, kes skooris kahel korral penaltipunktilt. Suarez tunnistas, et meeskonna edu on tema jaoks olulisem kui isiklik hiilgus.

«Minu jaoks on olulisem, et Liverpool lõpetaks liiga heal kohal,» rääkis Suarez, kelle klubi on hetkel Inglise liigat juhtimas. «Kui oleksin tahtnud seda teha (rekordit purustada- toim.), siis oleksin võinud Stevie'lt küsida, kas tohin penaltit lüüa, aga mulle ei meeldi nii. Ma armastan väravate löömist, aga vahetaksin igal hetkel suurima väravalööja tiitli selle vastu, kui mu meeskond lõpetaks esimese nelja hulgas,» lisas Suarez.

Inglise liiga senine rekord ehk 31 väravat on hetkel Cristiano Ronaldo ja Alan Sheareri nimel, kuigi kui liiga oli suurem, lõi Andy Cole 40 mängus 34 väravat.

Liverpool kohtub homses liigamängus suure rivaali Manchester Cityga, kes on hetkel kolmandal kohal, ent on pidanud Liverpoolist kaks mängu vähem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles