Kalev võitis napilt TTÜd, Tarvas alistas suurelt Pärnu

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reimo Tamm.
Reimo Tamm. Foto: Margus Ansu

Korvpalli Eesti meistrivõistluste veerandfinaalis võitis Tallinna Kalev tulemusega 64:63 TTÜ meeskonda ja läks kolme võiduni peetavat seeriat juhtima 2:1.

Kalevi parimana viskas Renato Lindmets 16 punkti. Asenso Ampim lisas 12 ja Reimo Tamm 11 punkti. TTÜ resultatiivseim oli 15 punkti visanud Rain Raadik. Jaan Puideti arvele jäi 13 silma ja 11 lauapalli.

Rakvere Tarvas võõrustas koduses Rakvere spordihallis KK Pärnu 86:53 (poolaeg 41:28) ja asus kolme võiduni peetavat seeriat 1-0 juhtima. Rakverlaste parimana viskas värsket isastaatust nautiv 34-aastane Juris Umbraško 18 punkti, hankis kuus lauapalli ja sooritas kolm vaheltlõiget. Võrdselt 13 punkti lisasid kolm Tarva mängumeest - Giedrius Gustas, Kristo Saage ja Silver Leppik. Samuti kahekohalise punktisaagi kogunud Maris Laksa panustas 10 punkti.

KK Pärnu resultatiivsemad olid Toomas Raadik 14 ja Elgar Tamsalu 10 punktiga. Seeria teine kohtumine toimub teisipäeval, 15. aprillil Pärnus ning kolmas reedel, 18. aprillil Rakveres. Mõlemas mängus visatakse pall lahtihüppeks õhku kell 19.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles