Teppan meistritiitlist: ehk antakse nüüd ka eelmised finaalikaotused andeks

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Renee Teppan aitas Tartu meeskonna Eesti meistritiitlini.
Renee Teppan aitas Tartu meeskonna Eesti meistritiitlini. Foto: Toomas Tatar / Postimees

Tartu Bigbank krooniti täna Eesti võrkpallimeistriks, kui finaalseeria viiendas kohtumises alistati Tallinna Selver 3:0 ja võideti seeria 4:1. Tartu üks liidreid, diagonaalründaja Renee Teppan sõnas pärast klubihooaja viimast mängu, et täna mängiti küll emotsionaalselt, ent suudeti samas ka pea külmana hoida.

«Rõõm on suur, loomulikult kõik tahtsid seda karikat. Plaan oli tänaseks, et tuleme hurraaga peale, aga samas säilitame ka külma pea,» ütles Teppan.

«Et kolmas geim lõpus selliseks pingeliseks läks..No üks geim ikka pidi selline ka olema, muidu poleks õige finaal ja rahval midagi vaadata,» sõnas 13 punkti toonud diagonaalründaja ülipõneva kolmanda geimi kohta, mille tartlased 32:30 enda kasuks kallutasid. Kaks esimest geimi võideti vastavalt 25:20 ja 25:21.

«Oodati meilt ehk kõiki kolme karikat, lootused olid hooaja eel suured, aga samas ma arvan, et nüüd antakse esimesed kaks finaalikaotust andeks. Ja nagu Argo Meresaar ütles, siis Eesti karikavõit ja Schenker liiga tiitlid on head asjad, aga lõpuks mäletavad ikka kõik, kes Eesti meistriks tuli,» lisas Teppan. Tartu jõudis sel hooajal finaali ka Eesti karikavõistlustel kui Schenker liigas, ent kaotas mõlemad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles