Käsipalli meistrivõistlustel selgus viimane poolfinalist

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viimsi/Tööriistamarket peatreener Ain Pinnonen ja mängija Rasmus Peterson.
Viimsi/Tööriistamarket peatreener Ain Pinnonen ja mängija Rasmus Peterson. Foto: Peeter Langovits

Eesti meeste käsipallimeistrivõistlustel jõudis viimasena nelja parema hulka HC Viimsi/Tööriistamarket, kes alistas veerandfinaalseeria otsustavas kolmandas kohtumises kodus Värska Originaali 27:19 (11:9).

Viimsi peatreener Ain Pinnonen: «Seekord tarkus võitis. Rõhutasin ka mängijatele, et meie trumbiks peab saama nutikam tegutsemine ja kõik kuulasid seda. Veerandfinaalseeria võttis meilt küllaltki palju energiat ning eks nüüd ole näha, kuidas poolfinaalideks Kehra vastu taastume.»

Värska juhendaja Rein Suvi: «Mõlemad meeskonnad pidid läbi ajama liidriteta, kuid Raiko Rudissaare eemalejäämine andis meile rohkem tunda, kui neile Aleksander Oganezovi puudumine. Vigastusega kimpus olnud Robin Oberg seekord meil mängis ja viskas palju väravaid, ent teisalt tegi ka ohtralt praaki. Samuti ei leidnud ennast taaskord Mihkel Tamm. Teisel poolajal pani Viimsi kõva kaitse peale, meie aga tegutsesime kohati mõtlematult. Ühel hetkel kadus meil ära ka vaim ja võiduusk. Kaotasime seeria ning nelja hulka ei jõudnud, kuid pettumus polegi niivõrd tulemuses vaid mängus, sest meil puudus hooaja lõikes stabiilsus. Kord näitasime head mängu, siis aga tegutsesime ilmetult. Kindlasti olen selles kõiges ka ise süüdi.»

Kolme võiduni toimuvates poolfinaalides on vastamisi Põlva Serviti – Viljandi ja HC Kehra – HC Viimsi. Mõlema seeriaga tehakse algust 17. aprillil ning esimesed mängud peetakse Põlvas ja Kehras.

Viimsi – Värska 27:19 (11:9)

Viimsi: Rail Ageni 10, Harri Oberg 5, Tarmo Ulla 5, Priidik Neps 4, Owe-Martti Lemsalu 2, Priit Poks 1.

Värska: Robin Oberg 7, Alvar Tint 6, Taavi Tilgre 2, Tarmo Salundi 2, Hendrik Varul 1, Erki Kannik 1.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles