Chelsea teenis raske võidu ja püsib Liverpooli kannul

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Demba Ba
Demba Ba Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpalli kõrgliigas võitis Londoni Chelsea võõral väljakul 1:0 Swansea City meeskonda ning püsib endiselt tiitlikonkurentsis.

Swansea jaoks sai kohtumine musta alguse, kuna juba 16. minutil teenis Chico teise kollase kaardi ja jättis kodumeeskonna vähemusse. Chelsea jaoks see aga lihtsat jalutuskäiku ei tähendanud, kuna skoor suudeti avada alles 68. minutil, kui täpne oli Demba Ba. Rohkem väravaid täna ei löödud.

Liigatabelis hoiab Chelsea nüüd 75 punktiga teist kohta ning kaotust liidrikohal olevale Liverpoolile on kaks punkti. Kaks hetkeliidrit lähevad aga 27. aprillil veel omavahel vastamisi.

Kolmandal kohal paiknev Manchester City on kogunud 70 punkti, kuid neil on Liverpoolist ja Chelseast kaks mängu vähem peetud. Seega ootab Inglismaa jalgpallisõpru põnev hooaja lõpp, kus kolm klubi omavad vägagi reaalseid võimalusi tiitlivõiduks.

Videot Ba võiduväravast vaata SIIT

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles