Fotod: Atletico võitis, kuid Costa sai koleda vigastuse

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Atletico ründaja Diego Costa sai vastu väravaposti põrgates koleda moega vigastuse.
Atletico ründaja Diego Costa sai vastu väravaposti põrgates koleda moega vigastuse. Foto: SCANPIX

Hispaania kõrgliigas lõpetas Madridi Atletico klubi jaoks suurepärase nädala võiduga, alistades võõrsil 2:0 Getafe ja kerkides sellega taas tabelijuhiks. Samas sai taas vigastada meeskonna tähtründaja Diego Costa

Nädala keskel Barcelona konkurentsist lükanud ja Meistrite liigas poolfinaali jõudnud Atletico asus tänast kohtumist juhtima 40. minutil, kui Juanfran palli peaga väravasse suunas. 65. minutil jäi Getafe kümnekesi, kui punase kaardi sai Angel Lafita, ent väravavaht Jordi Codina tõrjus ühes eemaldamisega määratud penalti.

11 meetri punktilt eksinud Costa parandas oma vea siiski 84. minutil, tehes lõppskooriks 2:0. Seejuures põrkas ründaja pärast värava löömist vastu väravaposti ja viidi kanderaamil platsilt minema, kuid klubi teatas kiirelt, et tegu on vaid haava, mitte algselt kardetud luumurruga.

Atletico möödus tänu võidule tabelis taas Madridi Realist ja edestab linnarivaali nüüd kolme punktiga. Eile üllatuslikult Granadale kaotanud Barcelona jääb Atleticost maha nelja punktiga. Hispaana kõrgliigas jääb pidada veel viis mänguvooru.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles