Naiste Eesti meistrivõistlustel mängivad kuldmedalile Kohila ja TTÜ

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohila VK mängijad.
Kohila VK mängijad. Foto: Irina Mägi

Naiste võrkpalli Eesti meistrivõistlustel selgusid finalistid, kui mõlemad kahe võiduni peetud poolfinaalseeriad lõppesid kahe mänguga - Kohila Võrkpalliklubi võitis teistkordselt Tartu Ülikool/Eedeni ja Tallinna Tehnikaülikool Famila/Võru Võrkpalliklubi.

Seeria esimeses kohtumises Tartu esinduse 3:0 ülemänginud Kohila võidunumbrid olid eile 3:1 (16, 21, -20, 22). Võitjate resultatiivseim mängija oli Merilin Salben, kelle arvele märgiti 14 punkti, vahendab volley.ee.

Kahekohalise punktisummani jõudsid ka Mari-Liis Graumann ja Nette Peit, kes tõid vastavalt 13 ja 10 silma. 9 punkti toonud Hanna-Loore Õunpuu jäi samade punktidega ka plusspoolele. Tartlannade parim oli 18 punkti kogunud (kasutegur +11) Agnese Caica, Kadi Mägi assisteeris 17 ja Elis Tenis 13 punktiga.

Seeria esimeses mängus TTÜ vastu kaks geimi võitnud, kuid 2:3 kaotusega leppinud Võru ei suutnud täna kodusaalis geimivõiduni jõuda - võrulannade kaotusnumbriteks märgiti 0:3 (-10, -20, -21). Võitjate poolel tegi suurepärase etteaste Maali Kanemägi, kes tõi +11 kasuteguri juures 12 punkti. Dorit Heinastu ja Erle Püvi aitasid võitjaid 11 punktiga. Võru naiskonna ridades jõudis ainsana kahekohalise punktisummani 11 punkti kogunud Eliise Hollas.

Tänavuse Eesti karikavõitja ja Balti Liiga kuldmedalisti Kohila Võrkpalliklubi ning TTÜ vaheline finaalseeria algab 19. aprillil. Pronksiseeria saab alguse päev hiljem. Teisipäeval alustatakse ka Eesti meistrivõistluste 5.-6. koha seeriaga, kus on vastamisi Tallinna Ülikool ja Audentese SG/Noortekoondis. Tallinna Ülikool jäi veerandfinaalis mäletatavasti alla Tartule ja Noortekoondis tunnistas kahes mängus Võru paremust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles